Speváčka Paloma Faith oznámila, že je tehotná

NETKY.SK • 22 August 2016, 14:29 • 2 min
Speváčka Paloma Faith oznámila, že je tehotná

BRATISLAVA - Anglická speváčka Paloma Faith oznámila, že s priateľom Leymanom Lahcineom čaká dieťa.

slovakia

left justify in out

Pre 35-ročnú rodáčku z Londýna to bude prvý potomok. Faith o tom informovala prostredníctvom listu, ktorý zverejnila na svojej oficiálnej webstránke. V liste okrem toho prezradila názov pripravovanej štvrtej štúdiovky.


"Dobrou správou je, že môj štvrtý album je už takmer hotový a mám z neho radosť. Volá sa The Architect, čo je veľmi výstižný názov, keďže ma privádza k ďalšiemu oznamu. S nadšením vám chcem oznámiť, že si dám na krátky čas pauzu, pretože budem mať dieťa. Celý život som čakala, kým sa stanem matkou, a teraz ten čas nadišiel. Som veľmi šťastná," napísala speváčka s tým, že počas tehotenstva sa chce stiahnuť do úzadia, a preto ani neplánuje vydať nový album tento rok. Taktiež nebude účinkovať v pripravovanej šiestej sezóne speváckej súťaže The Voice UK.


Paloma Faith Blomfield debutovala v roku 2009 albumom Do You Want The Truth Or Something Beautiful?, po ktorom nasledovali štúdiovky Fall To Grace (2012) a A Perfect Contradiction (2014). Vlani získala BRIT Award v kategórii Najlepšia britská interpretka. Okrem toho má na konte ďalšie tri nominácie na tieto ceny.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies