Speváčka Dominika Mirgová sa chce vydávať na budúci rok

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 13:00 • 2 min
Speváčka Dominika Mirgová sa chce vydávať na budúci rok

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová by sa chcela vydávať na budúci rok. Uviedla to pre portál Topky.sk. Hoci sa 22-ročná interpretka s priateľom Petrom zasnúbila už počas minulého roka, na svadbu vraj zatiaľ nemali čas. Naplno ju totiž zamestnáva štúdium a nahrávanie nových piesní.

slovakia

left justify in out

„Tento rok sme to ešte nechali tak, lebo mám školu, štátnicujem a pomaličky idem robiť nový klip a nové veci, takže sme si nechali ešte oddych, ale plánujeme to už na budúci rok. Ja teraz študujem vlastne tretí rok, robím si bakalársky titul a už asi ďalej pokračovať nebudem. A to len preto, lebo je toho na mňa strašne veľa a fakt popri tom koncertovaní a robení CD-čka sa to naozaj nedá stíhať. Aj keď mám individuálny plán,“ povedala rodáčka z Trnavy. 

 

Snom mladej hudobníčky je podľa vlastných slov svadba v americkom štýle. „Chcela by som, aby bola vonku, pri okrúhlych stoloch, strašne veľa ľudí, niekde pri kaštieli. Aj obrad by sme vlastne chceli vonku. Toto je moja predstava. Teraz pomaličky šetríme, ale priestory by sme chceli zarezervovať už tento rok,“ opísala svoj vysnívaný deň speváčka, ktorá zároveň uviedla, že sa nebráni ani príchodu dieťaťa. „Čo príde, to príde. Hovorím, že nezakazujeme si, nenaplánujeme si, keď to príde, tak my budeme len radi, hlavne nech je všetko v pohode, v zdraví, no a uvidíme. Môj priateľ je už asi aj pripravený, ja som pripravená, moji rodičia sú plne pripravení, tak nechávam to všetko ešte tak, že školu kým dokončím, nech nie sú stresy a potom, keď to príde, tak my budeme len radi,“ dodala. 

 

Dominika Mirgová sa preslávila v šou Slovensko hľadá SuperStar. V roku 2008 debutovala eponymným albumom. Vlani v septembri vydala druhú štúdiovku #Nová, na ktorej sa podieľali aj Miro Jaroš, Rakby, Sukowach, Robert Burian či Peter Pann. V súčasnosti nahráva nové skladby. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies