Speváčka Anohni predstavila video k piesni Marrow

NETKY.SK • 30 November 2016, 17:43 • 2 min
Speváčka Anohni predstavila video k piesni Marrow

BRATISLAVA - Anglická speváčka Anohni zverejnila videoklip k piesni Marrow. V novinke sa statická kamera zamerala na tvár americkej umelkyne Lorraine O'Grady, ktorá predstiera, že spieva skladbu Marrow.

slovakia

left justify in out

Pieseň sa nachádza na albume Hopelessness, ktorý interpretka pôsobiaca v New Yorku vydala tento rok v máji. Na jej debutovej sólovej nahrávke sa nachádza celkovo jedenásť skladieb. Medzi nimi sú aj single 4 Degrees a Drone Bomb Me. Album nominovali na Mercury Prize.


Štyridsaťpäťročná Anohni, vlastným menom Antony Hegarty, sa preslávila v skupine Antony and the Johnsons. S formáciou vydala albumy Antony and the Johnsons (2000), I Am a Bird Now (2005), The Crying Light (2009) a Swanlights (2010). Za ich druhú štúdiovku im udelili Mercury Prize. Na konte majú aj tri živáky či niekoľko EP nahrávok.

 

Anohni nominovali spolu s J. Ralphom vďaka skladbe Manta Ray z filmu Racing Extinction (2015) na Oscara.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies