Sparta v národnom pohári bez reprezentantov, návrat Hušbauera

NETKY.SK • 18 November 2014, 12:02 • 2 min
Sparta v národnom pohári bez reprezentantov, návrat Hušbauera

PRAHA - Súper Slovana Bratislava v I-skupine Európskej ligy Sparta Praha nastúpi v utorkovom prvom zápase osemfinále Pohára Futbalovej asociácie Českej republiky (FAČR) proti 1. FK Příbram zrejme bez reprezentantov, ktorí zasiahli do nedeľného duelu kvalifikácie o postup na ME 2016 proti Islandu (2:1).

slovakia

left justify in out

Bořek Dočkal a Pavel Kadeřábek odohrali celý súboj, David Lafata a Ladislav Krejčí jeho značnú časť. "Uvidíme, ako sa chalani budú cítiť v tréningovom procese. Zostavu však prispôsobíme vzhľadom na vyťaženie jednotlivých hráčov v posledných dňoch," uviedol na klubovom webe "rudých" ich tréner Vítězslav Lavička.

 

Do plnej tréningovej záťaže sa po dlhej pauze spôsobenej zranením vracia Josef Hušbauer. S 18 gólmi najlepší strelec minulej ligovej sezóny by mohol na pôde Příbramu absolvovať aspoň pár minút. Naopak, vylúčený je štart Lukáša Váchu, ktorý sa minulý týždeň podrobil operácii kolena a na jeseň si už nezahrá. "Hušbauerov návrat do zostavy vidíme reálne, to je určite veľmi dobrá správa," teší kouča úradujúceho českého šampióna, že môže po šiestich týždňoch opäť rátať s kreatívnym stredopoliarom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies