Sparta testuje Slováka známeho zo SuperStar

NETKY.SK • 16 Február 2015, 09:24 • 2 min
Sparta testuje Slováka známeho zo SuperStar

PRAHA – Futbalová Sparta Praha skúša ďalšieho Slováka, s juniorským tímom trénuje 19-ročný Christián Náthan Dzaba. Kmeňový hráč Lokomotívy Trnava naposledy hral za tím Teplíc do 21 rokov, kde upútal trénera mládežníkov Sparty Michala Horňáka.

slovakia

left justify in out

"Náthan je veľký talent, ide o rýchlostný typ s čuchom na góly. S Jánom Magdolenom, ktorý teraz hrá za céčko Spartaka, tvorili v mládežníckych kategóriách našich družstiev dvojičku. Som presvedčený, že keby v minulosti spravil iné rozhodnutia ohľadom svojej kariéry, mohol byť dnes už ďalej. Stále však tvrdím, že ide o hráča, ktorý má na to, aby hral ligu," povedal pre Trnavský hlas prezident Lokomotívy Trnava Peter Moravčík. 

 

Dzaba v mládežníckom veku hosťoval aj v Senici a Spartaku Trnava. Jeho otec je pôvodom z Afriky, v minulosti sa snažil presadiť aj ako spevák. V roku 2013 sa snažil upútať v SuperStar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies