Španielom spôsobuje starosti svalové zranenie brankára De Geu

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 09:33 • 2 min
Španielom spôsobuje starosti svalové zranenie brankára De Geu

CURITIBA - Španielsky brankár Manchestru United David De Gea v nedeľu vynechal tréning a podstúpil lekársku prehliadku, pri ktorej mu odhalili zranenie bedrového svalu.

slovakia

left justify in out

To by ho v horšom prípade mohlo vyradiť zo zvyšku skupinovej fázy MS v Brazílii. Podľa správ španielskych médií by totiž mal pauzovať asi 10 dní, čo by mu znemožnilo nastúpiť vo dvoch záverečných zápasoch B-skupiny proti Čile a Austrálii. 

 

Dvadsaťtriročný rodák z Madridu zažil v španielskom drese svoj debut v prípravnom zápase proti El Salvadoru a slabý výkon španielskeho kapitána a brankárskej jednotky Ikera Casillasa v piatkovom zápase proti Holandsku (1:5) mu dal šancu prevziať medzi brankármi vedúci post. Brankár Pepe Reina je iba náhradníkom pre stredajší zápas proti Čile na Maracane, v ktorom Španieli nutne potrebujú bodovať, a chcú pomýšľať na postup zo skupiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies