Španiel Contador sa možno vráti už na klasike San Sebastián

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 15:27 • 2 min
Španiel Contador sa možno vráti už na klasike San Sebastián

LUGANO - Španielsky cyklista Alberto Contador vracajúci sa do súťažného diania možno bude štartovať v sobotu 30. júla na klasike v San Sebastiáne.

slovakia

left justify in out

Tímový kolega Petra Sagana z Tinkoffu odstúpil v 9. etape Tour de France do Andorry, pretože trpel zo zranení, ktoré utrpel pri pádoch v úvodných dvoch dňoch. V Španielsku podstúpil sériu lekárskych vyšetrení a potom začal doma v Lugane trénovať na druhú časť sezóny. Už vylúčil účasť na augustových olympijských hrách, ale mal by sa predstaviť na domácom podujatí Grand Tour Vuelta a Espaňa.

Contador by mohol predtým absolvovať spomenutú klasiku San Sebastián a potom preteky Vuelta a Burgos (2. - 6. augusta). "V prvom rade sa koncentruje na tréning, plánuje sa vrátiť v San Sebastiáne. Možno pôjde Burgos, ale nebude sa snažiť vyhrať, bude to len o príprave na Vueltu. Momentálne sa cíti dobre, takže uvidíme. Ak všetko pôjde dobre, najprv bude súťažiť v San Sebastiáne," cituje server Cyclingnews Contadorovho hovorcu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies