Soňa Norisová nakrúca seriál o zločinoch z prostredia smotánky

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 13:51 • 2 min
Soňa Norisová nakrúca seriál o zločinoch z prostredia smotánky

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Soňa Norisová nakrúca seriál pre českú televíziu Prima s pracovným názvom VIP vraždy.

slovakia

left justify in out

V novom projekte sa 41-ročná rodáčka z Malaciek predstaví ako autorka detektívok, ktorá vyšetruje zločiny z prostredia spoločenskej smotánky. "Moja rola nie je kriminalistka, hoci sa pohybuje okolo policajného vyšetrovania, ale spisovateľka hľadajúca inšpiráciu pre svoje ďalšie krimi romány. Je to chytrá žena, má nadhľad a zmysel pre sarkastický humor," priblížila Norisová svoju novú rolu. Termín začiatku vysielania seriálu TV Prima zatiaľ neprezradila.

 

Soňa Norisová je staršou sestrou Zuzany Norisovej. Je členkou hereckého súboru Radošínskeho naivného divadla i hudobnej formácie Fragile. Účinkovala v snímkach ako napríklad Rebelové (2001), Václav (2007) či v V tieni (2012). Objavila sa aj v seriáloch Ordinácia v ružovej záhrade (2007), Panelák (2008), Mesto tieňov (2008) či Policie Modrava (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies