Šokujúce VIDEO zo Zvolena: Policajti sa prizerali, ako ženu nakladajú do kufra auta

NETKY.SK • 10 Jún 2015, 10:55 • 2 min
Šokujúce VIDEO zo Zvolena: Policajti sa prizerali, ako ženu nakladajú do kufra auta

ZVOLEN – Okolo 4:30 ráno vo Zvolene zatvorili diskotéku a všetci sa pobrali domov. Rovnako chcela ísť aj jedna žena, ktorú proti jej vôli naložili do kufra taxíka. Šokujúce na tom je, že na celý incident sa prizerali mestskí policajti.

slovakia

left justify in out

Videozáznam zo šokujúcej scény sa dokonca objavil na internete. Incident sa odohral v sobotu 6.6. okolo 4:30 ráno pred diskotékou vo Zvolene. Partia mladíkov chcela, aby si žena sadla do taxíka, tá však ich „ponuku“ odmietla. Potom ju schmatli a naložili do kufra. Celý čas ich pri tom sledovali mestskí policajti, ktorí nič nespravili.

 

"Vedenie mesta určite nemieni tolerovať takúto nečinnosť mestskej polície, práve preto si primátorka mesta vyžiadala stanovisko náčelníka mestskej polície a na základe neho príjme konkrétne opatrenia," povedal pre TV Markíza hovorca Zvolena Martin Svetuška.

 

Taxikár sa k celému incidentu vyjadril a povedal, že išiel pomaly a „z kufra preliezli na zadné sedadlá“. Vyjadrila sa však aj žena, ktorá bol do auta násilne zatiahnutá aj napriek tomu, že mužov pozná. „Do toho taxíka som nechcela ísť. Veľmi som sa bála, nevedela som, kam ma vezú. Nakoniec zastavil pred mojím domom. Mohli ma niekde zakopať, veď moje deti už nemuseli mať mamu. Som celá doudieraná a modrá,“ citoval denník Nový čas ženu z taxíka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies