Šokujúce VIDEO Obéznu ženu ťahali za autom, pretože nedokázala nastúpiť

NETKY.SK • 9 Január 2017, 17:18 • 2 min
Šokujúce VIDEO Obéznu ženu ťahali za autom, pretože nedokázala nastúpiť

KANSAS CITY – Nemenovaný motorista natočil bizarnú scénu. Keď zastavil na jednej z križovatiek v Kansas City, nestačil sa čudovať.

slovakia

left justify in out

Obéznu ženu sediacu na invalidnom vozíku ťahali za autom po zasneženej ceste. S nadváhou dnes bojuje veľké množstvo ľudí, no podobné scény boli zatiaľ len súčasťou nekorektných vtipov. Toto je však smutný obraz reality.

 

Vo videu vidno ako žena nebezpečne balansuje na zľadovatenej ceste a v jednom okamihu sa takmer prevráti.

 

 

Obezita ľuďom sťažuje každodenný život, nevládzu pri bežných činnostiach a majú obmedzenú mobilitu, mnohokrát sa ani nezmestia na niektoré miesta, napríklad do auta.

 

V septembri o svojom trápení prehovoril Steve Beer (46), ktorý je tiež obézny. Vysvetlil, že sa cíti ako väzeň vo vlastnom tele. Jeho váha dosiahla vyše 222 kg a nedokázal viac chodiť do práce.


"Som v pasci vo svojom vlastnom tele," povedal otec šiestich detí. "Z domu som sa nedostal už niekoľko týždňov. Dokonca aj myšlienka na to, ako sa dostať do auta ma ubíja,“ opísal svoj život. "Vzdal som sa a čakám na smrť, pretože neviem, čo mám robiť," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies