Šokujúce FOTO Matka pripútala dieťa k stĺpu na ulici, pretože nešlo do školy

NETKY.SK • 27 Október 2016, 20:10 • 2 min
Šokujúce FOTO Matka pripútala dieťa k stĺpu na ulici, pretože nešlo do školy

KUALA LUMPUR – Škole sa sem tam vyhne mnoho detí. Rodičia potom zvažujú, ako ich potrestať či povzbudiť. Jedna matka za „blicovanie“ pripútala svoju 8-ročnú dcérku k pouličnému stĺpu a nechala ju tam.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral v malajzijskom Kuala Lumpur v stredu popoludní. Zdesení okoloidúci počuli ako dieťa plače na parkovisku. Snažili sa ju odviazať ale hrubá reťaz okolo pravej nohy dievčatka bola zamknutá dvoma visiacimi zámkami.

 

img

 

Dievčatko tam preto stálo vyše hodinu, až kým neprišla polícia. Tá zistila, že dieťa tam priviazala jeho 30-ročná matka za trest pre vynechané vyučovanie. Nezamestnanú matku vypočuli a následne prepustili.

 

"Rodičia občas praktikujú tvrdé tresty ale toto je priveľa,“ povedal jeden zo svedkov, ktorý neželal byť menovaný. "Dievčatko bolo veľmi rozrušené a nevedelo, čo má robiť. Plakalo a cumľalo si prst.“

 

"Dúfame, že policajti preskúmajú pomery v rodine, aby sa ubezpečili, že dievčatku sa už nebude ubližovať," povedal ďalší svedok.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies