Šok: Nemeckí piloti odmietajú odvážať zamietnutých azylantov, zrušili stovky letov do Afganistanu

NETKY.SK • 7 December 2017, 15:34 • 2 min
Šok: Nemeckí piloti odmietajú odvážať zamietnutých azylantov, zrušili stovky letov do Afganistanu

FRANKFURT – Nemecko sa trápi s nelegálnymi migrantmi, ktorí tam dennodenne prichádzajú v masových počtoch. Zdá sa, že krajine neostáva nič iné, ako sa s tým zmieriť a všetkých jednoducho prijať.

slovakia

left justify in out

Nemecké orgány sa cudzincov z tretích krajín snažia identifikovať a nebezpečné osoby alebo osoby, ktoré na azyl nemajú nárok, deportovať do vlasti. To však nebude také ľahké. Keď sa úradníkom podarí naložiť migrantov do lietadla a zaplatia im aj cestu, nastáva iný problém.

 

Veľa nemeckých pilotov jednoducho odmieta štartovať. Tvrdia, že sa nechcú podieľať na „nehumánnych“ deportáciách. Jedná sa najmä o lety do Afganistanu, ktorý je však považovaný za bezpečnú krajinu. Pre protest pilotov spoločností Lufthansa a Eurowings sa dosiaľ zrušilo už 222 plánovaných letov.

 

Grécke ostrovy sú preľudnené nelegálnymi migrantmi, domáci volajú po zmene politiky EÚ

 

Švédi testovali vek "detských" migrantov, v dominantnej väčšine sú dospeláci

 

Čo Nemecko so všetkými utečencami urobí?

 

Pravdepodobne sa naplní prognóza americkej organizácie Pew Research Center, ktorá tvrdí, že Európa do roku 2050 prestane byť regiónom s najväčšou kresťanskou populáciou. Vychádza zo štatistík pôrodnosti a úmrtnosti, imigračných modelov, miery konverzií či demografických odhadov. Európanky prosto rodia málo, zatiaľ čo prichádzajúca kultúra prináša mnohonásobne väčší počet detí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies