Šok! Marian Kotleba podáva trestné oznámenie na Roberta Fica

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 16:15 • 2 min
Šok! Marian Kotleba podáva trestné oznámenie na Roberta Fica

BRATISLAVA - Márian Kotleba podal dnes na Krajskej prokuratúre v Banskej Bystrici trestné oznámenie na predsedu vlády SR Roberta Fica za vyjadrenie, ktoré Robert Fico povedal v relácii RTVS s názvom "Sobotné dialógy" dňa 28.1.2017.

slovakia

left justify in out

Robert Fico v uvedenej relácii vyslovene povedal nasledovné: „Nuž, aj Hitler mal dobrý ekonomický program, a dobre vieme, ako to dopadlo.“

 

Adolf Hitler je do dnešného dňa považovaný za vodcu nemeckého nacistického hnutia, reprezentovaného najmä politickou stranou NSDAP. Politický, ale aj ekonomický život v nacistickom Nemecku bol v každom ohľade riadený tzv. rasovými zákonmi. Nie je preto možné oddeľovať ekonomický program režimu, vedeného Adolfom Hitlerom a jeho stranou NSDAP, od ostatných temných stránok vtedajšej spoločnosti.

 

Výsledkom tohto politického vedenia vtedajšieho Nemecka bola nielen perzekúcia vlastných občanov aj na základe rasových zákonov, prenasledovanie občanov aj politikov Gestapom za prejavenie názoru, zrušenie slobody slova a tlače, ale najmä rozpútanie druhej svetovej vojny, v ktorej dôsledku boli milióny mŕtvych, zranených a nezvestných.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies