Sociálnymi sieťami sa šíri nová výzva, no niektorí ľudia to robia po svojom

NETKY.SK • 18 Júl 2019, 16:5 • 2 min
Sociálnymi sieťami sa šíri nová výzva, no niektorí ľudia to robia po svojom

BRATISLAVA – Na sociálnych sieťach už dlhšiu dobu beží nová výzva. Po tzv. "ice bucket challenge" tu teraz máme "bottle cap challenge." Niektoré videá však stoja určite za pozretie. Odkiaľ to ale prišlo?

slovakia

left justify in out

Ľudská tvorivosť nemá hranice. Internetom začala prebiehať výzva, ako odzátkovať vrchnák z fľaše bez použitia rúk. Spočiatku to bolo vysoké kopnutie nohou z otočky. Úplne prvý, kto sa na to dal, bol bojovník v Taekwondo "Majster Fa." Módny návrhár Errolson Hugh reagoval na toto video a vyzval Maxa Hallowaya. Medzi prvými známymi osobnosťami bol aj americký herec Jason Statham. Ten ukázal, že nejaké základy bojového umenia naozaj aj ovláda.

 

 

Úplne famózne sa to podarilo bulharskému futbalistovi, ktorý hrával aj za slávny Manchester United. Dimitar Berbatov nezaprel svoje futbalové umenie a predviedol ešte niečo navyše.

 

 

Na instagramovom účte "Oh my goal" dokonca padol popis: "Zabudnite na Pogbu, Berbatov práve vyhral #bootlecapchallenge." Francúzsky futbalista sa totiž ešte predtým tiež pokúšal o niečo špeciálne. Namiesto jednej, sa mu podarilo otvoriť hneď dve fľaše.

 

 

Postupom času sa však aj iní chceli predviesť tým, ako sa to robí. Samozrejme bojové umenie každého nebaví, a tak začali vznikať rôzne scénky, ako odzátkovať fľašu. My vám ponúkame tie naj, od najbizarnejších až po tie úplne famózne.

 

 

Ako sa hovorí, čerešnička na záver. Tento pán sa absolútne nehanbí za svoju postavu. Navyše ju dokázal použiť aj vo výzve. Jeho detským vzorom bol zrejme profesionálny skateboardista Tony Hawk. Za nás určite prst hore. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona