Sneh a popadané stromy robia prekážky na cestách

NETKY.SK • 31 Január 2015, 08:18 • 2 min
Sneh a popadané stromy robia prekážky na cestách

PREŠOV – Niektoré cesty v Prešovskom kraji sú neprejazdné z dôvodu hustého sneženia, popadaných stromov a záplav. Informáciu vydalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

slovakia

left justify in out

Diaľnica D1 Poprad západ – Janovce je uzatvorená v oboch smeroch z dôvodu vážnej dopravnej nehody autobusu na zjazde z diaľnice pri obci Janovce. Pre popadané stromy je horský prechod Vernár - cesta 1/67 Poprad – Rožňava – Brezno opäť neprejazdný, ako tomu bolo už v piatok. Rovnako autá neprejdú ani cez prechod do Poľska pri Svidníku, kde je neprejazdná cesta 1/73 Vyšný Komárnik smer Poľsko. 

Popadané stromy na vozovke sú prekážkou na ceste 1/ 18 cez horský prechod Branisko, kde je cesta neprejazdná. Pre stromy je uzatvorená aj cesta 1/77 v smere Stará Ľubovňa – Podolínec, kde sa nachádza aj skrižovaný kamión. 

 

Pre nákladné vozidlá je neprejazdná cesta 1/18 cez horský prechod Petič  smer Lipníky – Hanušovce nad Topľou a tiež cesta 1/73 Chmeľovský kopec smer Lipníky – Giraltovce. 

Problémy vodičom robí aj voda, z dôvodu vyliatia koryta rieky Sekčov je neprejazdná cesta medzi obcou Fintice  a mestom Prešov. 

 

Hasiči zasahovali pri viacerých dopravných nehodách, najvážnejšia bola dopravná nehoda autobusu na zjazde z diaľnice pri obci Janovce. Najviac práce majú s popadanými stromami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies