Šmajda dlho rozmýšľal, ako by vyzeral s krátkymi vlasmi

NETKY.SK • 12 Február 2015, 08:22 • 2 min
Šmajda dlho rozmýšľal, ako by vyzeral s krátkymi vlasmi

BRATISLAVA - Slovenský spevák Miro Šmajda známy najmä z prvej série Česko Slovenskej SuperStar dlho uvažoval nad novým účesom.

slovakia

left justify in out

K zmene imidžu sa však podľa vlastných slov napokon odhodlal celkom nenútene a svoje rozhodnutie neľutuje. „Bola to taká spontánna zmena po jedenástich rokoch. Dlho som rozmýšľal, ako by asi vyzeral Šmajda s krátkymi vlasmi. Najprv som si hovoril, že skúsim nejaký šikovný photoshop, no potom som dospel k záveru, že jednoduchšie bude ostrihať sa a uvidím to hneď. Takže už sú pochované, chúďatká,“ zasmial sa mladý Košičan. „Neviedla ma k tomu žiadna prelomová udalosť, ani ma nikto neprehovoril, nič také. Spontánne mi to napadlo, povedal som si, že bude sranda,“ poznamenal. Vlasy spevák zhodil začiatkom decembra krátko po 26. narodeninách. „Som rád, z extrému do extrému. Rastú mi ale dosť rýchlo, takže z toho nerobím žiadnu tragédiu, za pol roka by som ich mohol mať zas po plecia,“ dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies