Slovnaft Cup: Okyptený Trenčín v Strážskom možno už s Lawrenceom

NETKY.SK • 13 August 2014, 13:10 • 2 min
Slovnaft Cup: Okyptený Trenčín v Strážskom možno už s Lawrenceom

BRATISLAVA - V drese fortunaligového futbalového klubu AS Trenčín sa v stredu podvečer na pôde ŠK Strážske v rámci 2. kola domácej pohárovej súťaže Slovnaft Cupu možno predstaví aj James Lawrence.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný rodák z anglického Readingu naposledy pôsobil v holandskom mužstve RKC Waalwijk, kde si obliekal dres rezervného tímu. V tíme úradujúceho slovenského vicemajstra bol dlhší čas na próbe. "Klub intenzívne pracuje na vybavení potrebných formalít pre Jamesa Lawrencea, ktorý absolvoval v AS počas uplynulých týždňov úspešnú skúšku," uvádza sa na trenčianskom klubovom webe na margo ľavého obrancu či stredopoliara, ktorý si v mládežníckom veku vyskúšal pôsobenie v Arsenale i Queens Park Rangers, ale veľmi skoro odišiel z Britských ostrovov do Holandska. Tam účinkoval v Ajaxe Amsterdam a akadémii Sparty Rotterdam, odkiaľ zamieril v roku 2012 do Waalwijku.

 

Futbalisti AS sa v Strážskom predstavia v spomenutom dueli Slovnaft Cupu v značne okyptenom zložení. Realizačný tím nechal doma najvyťaženejších hráčov z úvodu sezóny. Na východ Slovenska s trenčianskym mužstvom necestovali Miloš Volešák, Moses Simon, Peter Kleščík, František Kubík a Jakub Holúbek, pre zranenie chýbajú Madu Kingsley, Jairo, Daniel Bednárik a Matúš Bero. "Príležitosť ukázať svoje kvality dostanú chlapci, ktorí nemali toľko priestoru. Zápas však napriek všetkému berieme s plnou vážnosťou. Hoci nosní hráči dostali krátke voľno, nastúpime s cieľom postúpiť. Slovnaft Cup bol a bude najkratšou cestou do Európy. Preto je zodpovednosť na mieste. Strata koncentrácie nám môže veľmi rýchlo vyfackať," uviedol tréner AS Martin Ševela. 

 

Účastník IV. ligy Juh v rámci Východoslovenského futbalového zväzu ŠK Strážske figuruje v novej sezóne po troch prehrách na poslednej priečke tabuľky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies