Slovinec Ajdin Redžič podpísal zmluvu s MFK Košice

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 11:16 • 2 min
Slovinec Ajdin Redžič podpísal zmluvu s MFK Košice

KOŠICE - Slovenský futbalový klub MFK Košice podpísal zmluvu so slovinským útočníkom Ajdinom Redžičom. Informuje o tom oficiálny web účastníka Fortuna ligy.

slovakia

left justify in out

"Podpísali sme s ním kontrakt na dva plus jeden rok. Potrebovali sme doplniť tento post a tréner Látal si vybral práve tohto hráča," povedal športový riaditeľ MFK Ivan Kozák. Ajdin Redžič naposledy pôsobil v slovinskom tíme NK Triglav Kranj, ktorý v najvyššej domácej súťaži skončil na 10. mieste a zostúpil. Dvadsaťštyriročný rodák (nar. 5. decembra 1989) z Jeseníc v 22 minulosezónnych zápasoch strelil 5 gólov. V minulosti hral Redzič aj v Taliansku za AC Reggiana. "Robíme všetko pre to, aby bol trénerovi k dispozícii už na Superpohár. Uvidíme, či sa nám to podarí," dodal pre klubový web I. Kozák. Na skúške boli v MFK Košice aj ďalší futbalisti z Balkánu, tí už opustili káder víťaza minulosezónnej pohárovej slovenskej súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies