Ruské modelky a influencerky strihajú svoje značkové kabelky kvôli sankciám

NETKY.SK • 9 Apríl 2022, 16:52 • 2 min
Ruské modelky a influencerky strihajú svoje značkové kabelky kvôli sankciám

RUSKO – Krajina je už niekoľko týždňov pod paľbou sankcií kvôli vojenskej invázii na Ukrajine. V krajine tak uzavreli mnoho módnych značiek, ako napríklad Chanel. Vedenie firmy navyše požiadalo Rusov, ktorí už nejaké kúsky od Chanela vlastnia, aby podpísali vyhlásenie, že produkty nebudú v Rusku smieť nosiť.

slovakia

left justify in out

Rusi si výrobky od Chanela nezakúpia ani v zahraničí. Tento krok rozčúlil mnoho tamojších influenceriek a známych osobností, ktoré začali na protest ničiť svoje kabelky a doplnky, či dokonca rovno strihať na kusy. „Žiadna vec alebo značka nestojí za moju lásku k mojej vlasti a moju sebaúctu. Som proti rusofóbii a som proti značkám, ktoré ju podporujú,“ povedala vo videu na sociálnych sieťach televízna moderátorka a herečka Marina Ermoškinová.
 

 

„Ak vlastniť Chanel znamená predať svoju vlasť, potom Chanel nepotrebujem," dodala pri strihaní kabelky za státisíce korún. „Ak Chanel House nerešpektuje svojich klientov, prečo musíme rešpektovať Chanel House?" rozčuľovala sa na sociálnej sieti ďalšia influencerka a modelka Victoria Bonya, ktorá svoj módny doplnok na videu zničila.

 

 


A pridala sa aj ruská DJ-ka Katya Guseva. „Som proti rusofóbii, som proti značke, ktorá podporuje rusofóbiu a diskrimináciu žien na základe národnosti. My ruské dievčatá sme krásne, nech máme kabelku Chanel, alebo nie,“ povedala vo svojom videu.

 

 

Možno vás zaujme: Slovensko bude tlačiť na to, aby sa Ukrajina stala členom EÚ, uviedol premiér



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies