Culkin nie je sám doma, príde aj brankár, ktorý chytal v meste duchov a chobotníc

NETKY.SK • 23 December 2020, 12:01 • 2 min
Culkin nie je sám doma, príde aj brankár, ktorý chytal v meste duchov a chobotníc

Hokejisti účastníka nadnárodnej súťaže v ktorej dominujú rakúske kluby, má ďalší dôvod na radosť.

slovakia

left justify in out

V utorok zdolali žralokov z Innsbrucku a po angažovaní Petra Draisaitla na post kormidelníka po Rostislavovi Čadovi, majú ďalšie dôvody na úsmev, radosť a dokonca aj vtipné komentovanie na sociálnych sieťach. „CAP's vyhrávajù v Innsbrucku 1-2, Ryan Culkin nieje sám doma a skóruje na 1-2,“ takto komentovali mediálni kreatívci klubu iClinic Bratislava Capital gól muža, ktorý má podobné meno ako chlapec z modernej vianočnej klasiky Sám doma.

 

 

Nuž a ďalší deň po dôležitom zdolaní žralokov prišla výborná správa o posilnení klubu mužom, ktorý si vyskúšal aj bránkovisko červených krídel z mesta automobilov - z úspešného klubu Národnej hokejovej ligy, ktoré prezývajú aj mesto duchov a kde radi hádžu na ľad živé chobotnice. „Ide o skúseného brankára, ktorý mal počas celej kariéry kontrakty s tímami z NHL, kde odchytal dokopy 21 zápasov v drese Detroitu Red Wings,“ prezradil generálny riaditeľ Dušan Pašek.

 

Aj touto posilou chce slovenský účastník ligy známej v povedomí ešte ako EBEL-liga, posilniť nádeje mužstva na play-off.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies