Slovenský A-tím v novembrovej príprave nastúpi proti Švajčiarsku a Islandu

NETKY.SK • 13 Október 2015, 17:07 • 2 min
Slovenský A-tím v novembrovej príprave nastúpi proti Švajčiarsku a Islandu

BRATISLAVA - Slovenský futbalový národný tím sa nemusí "trápiť" v baráži o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska, čo však neznamená, že novembrový asociačný termín ponechá nevyužitý.

slovakia

left justify in out

Slováci na budúci mesiac v domácom prostredí absolvujú dve medzištátne prípravné stretnutia. Reprezentačnú premiéru zažije trnavská City Arena: v piatok 13. 11. na Štadióne Antona Malatinského A-mužstvo SR privíta Švajčiarov. O štyri dni neskôr v utorok 17. novembra sa zverenci Jána Kozáka predstavia v Žiline proti Islanďanom. "Veľmi rád by som pozval fanúšikov, ktorí nechýbali v Luxembursku, aby všetci prišli na zápasy do Trnavy aj Žiliny. Poskytneme im vstupenky zadarmo," odkázal početnej enkláve verných cestujúcich priaznivcov prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik.

Plán novembrových medzištátnych prípravných stretnutí slovenskej futbalovej reprezentácie:
Slovensko - Švajčiarsko (Trnava, piatok 13. 11.)
Slovensko - Island (Žilina, utorok 17. 11.)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies