Slovensko na MS neposilnia Hossa s Tatarom, Sekera aj Marinčin povedali áno

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 18:50 • 2 min
Slovensko na MS neposilnia Hossa s Tatarom, Sekera aj Marinčin povedali áno

BRATISLAVA - Realizačný tím slovenskej hokejovej reprezentácie už má hrubú predstavu, s kým bude či nebude môcť rátať na májových majstrovstvách sveta v Kolíne a Paríži.

slovakia

left justify in out

"Jednoznačné áno nám povedali Martin Marinčin, Andrej Sekera, Marek Hrivík a Peter Cehlárik. Marián Hossa sa poďakoval. Povedal, že ponuku si váži, ale už má svoj vek. Tomáš Tatar pôjde po sezóne na operáciu, a tak s ním tiež nemôžeme počítať. Všetci ostatní sa definitívne vyjadria až neskôr. Ich prípadný príchod závisí od rôznych okolností," citoval web pravda.sk generálneho manažéra reprezentácie SR Róberta Švehlu. 

 

Účasť na šampionáte úplne nevylúčil 40-ročný obranca Zdeno Chára. "Povedal, že je to päťdesiat na päťdesiat. Hrá s drobnými zraneniami a Bruins stále bojujú o účasť v play off. Budeme to riešiť, ak to bude aktuálne,“ uviedol Švehla pre pravda.sk.

 

O prípadnom štarte Marka Daňa rozhodne aj zdravotný stav. V hre o nomináciu zostávajú aj obaja slovenskí brankári v NHL - Jaroslav Halák i Peter Budaj.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies