Slovensko má nového milionára: V Lote vyhral 1,04 milióna eur!

NETKY.SK • 15 August 2016, 05:52 • 2 min
Slovensko má nového milionára: V Lote vyhral 1,04 milióna eur!

BRATISLAVA - Na Slovensku pribudol po dnešnom žrebovaní v hre LOTO nový milionár.

slovakia

left justify in out

Vďaka uhádnutiu všetkých šiestich čísiel v druhom ťahu vyhral viac ako 1,04 milióna eur. Všetky čísla sa podarilo uhádnuť aj jednému hráčovi v prvom ťahu. Vyhral tak vyše 435.000 eur.

 

V žrebovaní hry LOTO padli v nedeľu 14. augusta jackpoty v oboch ťahoch hry. V prvom ťahu padol jackpot v hodnote 435.016 eura a v druhom ťahu v hodnote 1.049.269 eura. TASR o tom informoval hovorca národnej lotériovej spoločnosti TIPOS Rastislav Čépe.

 

Výherca jackpotu z prvého ťahu uzatvoril svoju stávku v Banskobystrickom kraji a podľa hovorcu sa spoliehal na náhodný výber čísiel. "K stávke na tri náhodné tipy – stĺpce si priplatil aj účasť v doplnkovej hre JOKER. Jeho vklad do hry bol 2,80 eura," priblížil Čépe.

 

Hráč, ktorý mal šťastie v druhom ťahu hry, uzatvoril svoju stávku v Trnavskom kraji a podľa hovorcu sa spoľahol na svoje čísla. Na tikete vyplnil desať hracích polí – stĺpcov a priplatil si aj účasť v doplnkovej hre JOKER. "Jeho vklad do hry bol 8,40 eura," podotkol Čépe.

 

Hráč s touto stávkou sa podľa jeho slov zúčastnil aj hry o SUPERjackpot, avšak v doplnkovej hre JOKER neuhádol posledné dve číslice z vyžrebovaného šesťčíslia. "Ak by sa mu to podarilo, tak by vyhral vyše desať miliónov eur," uviedol hovorca. To, že padnú v jednom žrebovaní oba lotové jackpoty nedochádza často. Spoločnosť TIPOS doteraz eviduje osem takýchto žrebovaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies