Slovenskí reprezentanti nastúpia v Turecku už v nových dresoch

NETKY.SK • 27 Február 2012, 11:58 • 2 min
Slovenskí reprezentanti nastúpia v Turecku už v nových dresoch

Slovenskí reprezentanti nastúpia v Turecku už v nových dresoch - Futbal Slovenskí reprezentanti dostali v predvečer vyhlásenia ankety Futbalista roka 2011 nové dresy. Vyrobila ich spoločnosť Puma, ktorá sa zároveň stala oficiálnym dodávateľom odevov a výs

slovakia

left justify in out

img

Slovenskí reprezentanti dostali v predvečer vyhlásenia ankety Futbalista roka 2011 nové dresy. Vyrobila ich spoločnosť Puma, ktorá sa zároveň stala oficiálnym dodávateľom odevov a výstroje pre slovenské národné tímy až do roku 2016.
      Zmluvu podpísali v pondelok na poludnie zástupcovia športovej firmy a prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik. "Uzavretie sponzorskej zmluvy je pre nás veľmi dôležité. Firma má silnú celosvetovú reputáciu a odborné znalosti v oblasti rozvoja športovej výstroje a distribúcie licenčných produktov. Sme veľmi radi, že môžeme toto partnerstvo potvrdiť," uviedol šéf zväzu.
      Na prezentácii sa zúčastnili aj dvaja slovenskí reprezentanti Juraj Kucka a Kamil Kopúnek, ktorí si novú výstroj rovnako pochvaľovali. "Dresy sú pekné. Uvidíme, ako sa nám v nich bude hrať a dúfam, že nám prinesú šťastie. Včera sme si vyskúšali aj tréningovú sadu, sedí nám to a je to super," uviedol Kopúnek.
      Slováci sa v nových dresoch predstavia prvýkrát už v stredu v prípravnom zápase s Tureckom v Burse. "V Turecku nás čaká ťažký zápas, ale verím, že sa pripravíme a odohráme dobrý duel. Samozrejme, chceli by sme zvíťaziť," dodal dvadsaťsedemročný stredopoliar.
      Farby nových dresov vychádzajú zo štátnej zástavy. Tričko dresu na domáce zápasy je biele s modrými detailmi a tričko na zápasy vonku zase modré s bielymi detailmi.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies