Slovenská správa ciest chce opraviť vozovky za 5,6 mil. eur

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 12:54 • 2 min
Slovenská správa ciest chce opraviť vozovky za 5,6 mil. eur

BRATISLAVA - Slovenská správa ciest, a.s. (SSC) chce dať opraviť povrch poškodených vozoviek na cestách I. triedy na území SR predbežne za 5,64 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

slovakia

left justify in out

Stavebné práce by mali trvať tri roky a financované budú zo štátnych prostriedkov pridelených z ministerstva dopravy. Ako vyplýva z predbežného oznámenia o príprave súťaže vo Vestníku verejného obstarávania, zákazka bude rozdelená na štyri časti podľa príslušnosti regionálnych pobočiek Slovenskej správy ciest. Verejné obstarávanie plánujú cestári začať 19. mája.

 

"Predmetom zákazky je realizácia opravy krytu vozovky technológiou recyklácie za horúca na mieste Remix Plus, opravy vozovky technológiou opätovného spracovania netuhých vrstiev vozovky za studena na mieste a sanácia súvislých porúch (trhlín, pracovných škár a technologických spojov) širokých od 30 do 500 mm technológiou recyklácie asfaltových zmesi za horúca na mieste - Remix," oznámili cestári. 

 

Opravené majú byť kryty vozoviek na cestách v správe pobočiek SSC - v Bratislave predbežne za 675 tis. eur (recyklácia za horúca na ploche 30 tis. štvorcových metrov), v Banskej Bystrici za 1,22 mil. eur (za horúca na 60 tis. štvorcových metroch), v Žiline za 2,46 mil. eur (za horúca na 90 tis. štvorcových metroch a za studena na 30 tis. štvorcových metroch) a v Košiciach za 1,29 mil. eur (za horúca na 66 tis. štvorcových metroch). 

 

Slovenská správa ciest je samostatná rozpočtová organizácia zriadená ministerstvom dopravy k 1. januáru 1996. Spravuje takmer 3 500 kilometrov ciest I. triedy, jej generálne riaditeľstvo je v Bratislave, štyri regionálne organizačné zložky Investičná výstavba a správa ciest majú zastúpenie v Bratislave, Banskej Bystrici, Žiline a Košiciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies