Slovenka Kučová sa po absencii predstaví ešte v decembri v Dubaji

NETKY.SK • 25 November 2016, 13:44 • 2 min
Slovenka Kučová sa po absencii predstaví ešte v decembri v Dubaji

BRATISLAVA - Slovenská tenisová dvojka medzi ženami Kristína Kučová absentuje od newyorských grandslamových US Open, ale neukončila svoju sezónu.

slovakia

left justify in out

"Mala som zranené koleno, už som však na tom podstatne lepšie. V tomto roku by som si ešte chcela zahrať v Dubaji od 12. decembra," povedala 82. tenistka singlového renkingu WTA pre Tenisový svet. Na predmetnom 100-tisícovom podujatí ITF Al Habtoor Tennis Challenge na tvrdom povrchu v SAE je predbežnou trojkou za Lotyškou Jelenou Ostapenkovou a Turkyňou Caglou Büyükakcayovou. Nad čiarou sú zo SR aj Jana Čepelová a Rebecca Šramková.

Dvadsaťšesťročná Bratislavčanka vstúpi do sezóny 2017 v čínskom Šen-čene (1. - 7. januára). "Som akceptovaná priamo v hlavnej súťaži, tak som sa napokon rozhodla ísť tam," vysvetlila senzácia júlového "hardového" podujatia Premier 5 v Montreale K. Kučová, ktorá sa v Kanade ako kvalifikantka predrala až do semifinále hlavnej súťaže dvojhry.

Mladšia zo sestier Kučových síce nemá trénera na plný úväzok, ale v zázemí privítala známe meno: "Kým som v Bratislave, v mojej tenisovej príprave mi pomáha Ivo Klec." Kristína Kučová je šampiónkou z dvojhry dievčat na US Open 2007.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies