Slováci proti Írsku napokon v Žiline

NETKY.SK • 17 August 2010, 07:23 • 2 min
Slováci proti Írsku napokon v Žiline

Slováci proti Írsku napokon v Žiline

slovakia

left justify in out

Slovenskí futbaloví reprezentanti odohrajú kvalifikačné stretnutie ME 2012 proti Írsku 12. októbra na štadióne v Žiline. Zverenci trénera Vladimíra Weissa sa predstavili pod Dubňom naposledy v prípravnom zápase proti Nórsku, v ktorom 3. marca 2010 prehrali 0:1.
      "Dodržali sme stanovený termín a v dostatočnom predstihu sme o dejisku zápasu s Írskom informovali UEFA aj predstaviteľov írskej asociácie. Presný začiatok zápasu oznámia v najbližších dňoch," povedala pre TASR hovorkyňa SFZ Marianna Čižmárová.        
      Účastník osemfinále MS 2010 odštartuje nový kvalifikačný cyklus B-skupiny domácim súbojom s Macedónskom v Bratislave na Pasienkoch (3. septembra), potom Slováci zamieria k favoritovi do Ruska (7. septembra). Tento súboj sa uskutoční na štadióne Lokomotivu Moskva. Okrem spomínaných národných tímov zasiahnu v B-skupine do kvalifikačných bojov aj reprezentácie Arménska a Andorry.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies