Slováci bez problémov už v St. Veit, Kello sa k nim pridá večer

NETKY.SK • 25 Máj 2012, 07:10 • 2 min
 Slováci bez problémov už v St. Veit, Kello sa k nim pridá večer

Slováci bez problémov už v St. Veit, Kello sa k nim pridá večer - Futbal Slovenskí futbaloví reprezentanti dorazili vo štvrtok popoludní do rakúskeho St.

slovakia

left justify in out

img

Slovenskí futbaloví reprezentanti dorazili vo štvrtok popoludní do rakúskeho St. Veit, kde ich večer čakala tréningová jednotka pred sobotňajším prípravným zápasom s Poľskom v Klagenfurte.
      "Z predbežnej nominácie na zápas s Poľskom vypadol z vážnych rodinných dôvodov Janko Mucha. Na jeho miesto sme povolali Mariána Kella. Ten z Košíc letel do Viedne, kde ho vyzdvihol náš človek a večer by mal už byť pri nás," povedal vo videorozhovore uverejnenom na oficiálnom webe SFZ tréner Michal Hipp. Mucha by sa mal pripojiť k spoluhráčom opäť v pondelok, aby s tímom absolvoval zápas v holandskom Rotterdame.
      Cesta z Bratislavy do St. Veit prebehla bez problémov. Tie zdravotné však trápia duo Michal Breznaník a Kamil Kopúnek. "Obaja naďalej trénujú individuálne, ešte absolvujú nejaké liečby a uvidíme, ako sa to bude všetko vyvíjať," dodal Hipp.
      V piatok čaká Slovákov prechádza, videoanalýza zápasov Poľska, obed a presun na predzápasový tréning v Klagenfurte.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies