Skvelý Sagan v Argentíne opäť piaty

NETKY.SK • 23 Január 2013, 08:17 • 2 min
Skvelý Sagan v Argentíne opäť piaty

Skvelý Sagan v Argentíne opäť piaty

slovakia

left justify in out

imgPiatym miestom sa pre slovenského cyklistu Petra Sagana skončila aj druhá etapa pretekov Tour de San Louis. Po 171,4 km sa v cieli po hromadnom špurte tešil z triumfu Talian Sacha Modolo pred víťazom úvodnej etapy Britom Markom Cavendishom a Austrálčanom Leighom Howardom. Druhý slovenský zástupca Martin Velits zaostal o takmer tri minúty a v cieli to znamenalo 151. miesto. 

V celkovom poradí po dvoch etapách vedie Modolo, Peter Sagan je piaty a Martin Velits na 153. mieste.

"V druhej etape som si zopakoval umiestnenie, keď som prešiel páskou na piatej pozícii. Nevadí. Myslím si, že na prvé podujatie v tomto roku je všetko v pohode, začínam sa len rozbiehať po decembrových sústredeniach a januárových prípravách. Dnešná etapa bola podobná prvej, únik skupinky, ktorú sme dobiehali. Bolo znova riadne teplo, ale nakoniec sme to prežili a záver znova mierne na hrane. Finále bolo trochu do kopca, čo mi aj vyhovuje, ale ešte mi chýbajú v nohách preteky, takže posledné metre som stvrdol," sprostredkoval Saganov hlas pre TASR jeho manažér Jozef Korbel. Tretia etapa z La Punta do Mirador del Potrero meria 173 km.



výsledky - 2. etapa:

1. Sacha Modolo (Tal./Bardiani Valvole-CSF Inox) 3:50:08, 2. Mark Cavendish (V. Brit./Omega Pharma-Quick Step), 3. Leigh Howard (Austr./Orica GreenEdge), 4. Jens Debusschere (Belg./Lotto Belisol), 5. Peter SAGAN (SR/Cannondale Pro Cycling), 6. Alessandro Petacchi (Tal./Lampre Merida) všetci rovnaký čas,...151. Martin VELITS (Omega Pharma-Quick Step) +2:43

celkové poradie:

1. Modolo 7:38:12, 2. Cavendish, 3. Howard, 4. Petacchi, 5. Peter SAGAN, 6. Francesco Lasca (Tal./Caja Rural) všetci rovnaký čas,...153. Martin VELITS +2:43.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies