Skupina Peter Bič Project pozýva fanúšikov do štúdia

NETKY.SK • 11 Február 2015, 14:55 • 2 min
Skupina Peter Bič Project pozýva fanúšikov do štúdia

BRATISLAVA - Hudobná formácia Peter Bič Project pozýva priaznivcov, aby sa prišli pozrieť na nahrávanie ich nového albumu.

slovakia

left justify in out

Každý, kto by chcel vidieť a počuť ako kapela tvorí, musí do konca februára poslať na e-mailovú adresu manager@peterbicproject.sk pár viet o tom, aké príbehy a spomienky sa mu viažu k pesničkám Peter Bič Project. Na vybranú osobu bude potom čakať prehliadka štúdia, obed a pozvanie na jeden z dvoch pripravovaných krstov. „Často sa ma novinári, aj fanúšikovia pýtajú, ako sa tvorí hit a ja im na to neviem odpovedať. Preto by sme radi strávili s niekým deň priamo na pľaci v štúdiu a možno sa nám spolu podarí definovať všetky esencie, ktoré nesmieme pri pesničke vynechať, aby sa stala hitom,“ vyjadril sa Peter Bič.

 

Hudobníci v roku 2012 vydali debutový album Say It Loud, z ktorého pochádzajú hity ako Hey Now a Thinking About You. Zoskupenie sľubuje, že nový materiál v porovnaní s debutom prekvapí. Uvedomujú si očakávania fanúšikov a fanúšičiek, aj napriek tomu sa však rozhodli kráčať vlastnou cestou bez toho, aby sa spoliehali na overenú istotu. Peter Bič sa podľa vlastných slov rizika nebojí a verí, že chémia medzi pesničkami a fanúšikmi bude opäť fungovať. „Na novom albume sme sa vyhrali s elektronikou, ale aj s akustickými nástrojmi, ktoré nám umožňujú spontánne vyjadriť naše pocity. Nebáli sme sa napríklad ani spolupráce s Kalim a Petrom Pannom, čo by možno o nás tiež asi nikto nepovedal,“ doplnil spevák a gitarista. 

 

„Pri albume Say It Loud som presne vedel, čo chcem. Teraz sa v prvom rade nechávame viesť momentálnymi náladami. Stále mám totiž pocit, že máme čo objavovať. Teším sa z toho, keď hráme v skúšobni a experimentujeme so zvukmi, z čoho vzápätí vznikajú nové emócie,“ uzavrel Bič. Z očakávanej novinky už skupina zverejnila pieseň All Those Places, ktorú použili aj vo filme Hodinový manžel (2014). 

 

Peter Bič Project tvoria okrem spomínaného Petra Biča aj Dáša Kostovčík (spev), Ivo Bič (spev), Matúš Pavlík (klávesy), Vlado Čekan (basgitara) a Jozef Zima (bicie). Formácia má na konte napríklad nomináciu na MTV Europe Music Awards. Vlani získali ocenenie Slovenského ochranného zväzu autorského (SOZA) za najhranejšiu skladbu roka 2013.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies