Skupina Monkey Business vydá v máji nový štúdiový album

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 12:26 • 2 min
Skupina Monkey Business vydá v máji nový štúdiový album

BRATISLAVA - Česká skupina Monkey Business pripravuje na vydanie nový štúdiový album. Dostal názov Sex and Sport? Never!, na pultoch s hudobnými nosičmi sa objaví 22. mája.

slovakia

left justify in out

Okrem angličtiny zaznie v nových piesňach spev aj v češtine či maďarčine. Ako hosťa si totiž skupina pozvala slávneho maďarského muzikanta Gábora Pressera (známy zo skupín Lokomotiv GT, Omega). Z domácich interpretov sa medzi hosťami objavujú aj Marta Kubišová a Wabi Daněk. Hosťovaním možno prekvapí i brnianska speváčka Mucha a splneným prianím kapely je účasť slávneho amerického džezového gitaristu Mikea Sterna.

 

Skladateľ a multiinštrumentalista Roman Holý so svojimi priateľmi prvý eponymný singel z albumu Sex and Sport? Never! zverejní už o niekoľko dní. Súčasťou obalu nového albumu bude aj maľba oscarového výtvarníka Theodora Pištěka. Skupina tento rok oslávi 15. narodeniny. K nim a aj k výročnému turné „15 let na stezce kamarádství“ nakreslil autor komiksových Rýchlych šípov Marko Čermák ilustráciu, čím si Monkey Business splnili ďalší sen.

 

Slovenským fanúšikom sa Monkey Business predstavia 17. apríla na koncerte v bratislavskom Ateliéri Babylon. Kapela okrem nového albumu vydáva ďalšiu hudobnú lahôdku v podobe vinylovej platne prvého albumu Why Be In When You Could Be Out z roku 2000.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies