Skupina Biffy Clyro nakrútila videoklip k piesni Re-Arrange

NETKY.SK • 10 Január 2017, 14:41 • 2 min
Skupina Biffy Clyro nakrútila videoklip k piesni Re-Arrange

BRATISLAVA - Skupina Biffy Clyro vsadila pri výbere ďalšieho singla na pomalú baladu. Na konci roka 2016 zverejnila video k piesni Re-Arrange z aktuálneho albumu Ellipsis.

slovakia

left justify in out

Najväčšou silou Biffy Clyro sú ich koncerty. Sú hlučné, euforické, nespútané. Energiu živých vystúpení dokáže trio zo Škótska preniesť aj na štúdiovú nahrávku a to je devíza, ktorú majú. A navyše vedia napísať aj pôsobivú pomalú pesničku. Na Britských ostrovoch už štvrtý singel Re-Arrange zaradili do rádiových playlistov.

 

Skupina Biffy Clyro vznikla v roku 1995 v škótskom Kilmarocku, v trojčlennej zostave hrajú Simon Neil (gitara), James Johnston (bas) a Ben Johnston (bicie). V júni 1999 vydali debutový singel Iname, do rebríčka sa však nedostal. V marci 2002 vydali debutový album Blackened Sky.

 

V anglickej TOP 40 mali doposiaľ 16 skladieb, najúspešnejšou bola Mountains z augusta 2008, ktorá sa dostala na piate miesto. Na svojom konte majú sedem vydaných albumov, najnovší Ellipsis vyšiel v júli 2016. Najúspešnejšími sú šiesty Opposites z januára 2013 a siedmy Ellipsis, oba sa dostali na prvé miesto britského rebríčka.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies