Škrtel prvý raz od decembra v základe FC Liverpool

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 13:14 • 2 min
Škrtel prvý raz od decembra v základe FC Liverpool

LIVERPOOL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel sa v nedeľu prvý raz od 20. decembra minulého kalendárneho roka ocitol v základnej zostave anglického klubu FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Škrtel odohral celý domáci duel 33. kola tamojšej najvyššej súťaže Premier League proti Stoke City a aj on prispel k jednoznačnému víťazstvu svojho mužstva 4:1. V druhom polčase výsledok dvoma gólmi prikrášlil striedajúci Divock Origi, ktorý nadviazal na svoj zásah zo štvrtkového úvodného zápasu štvrťfinále Európskej ligy 2015/2016 na ihrisku nemeckej Borussie Dortmund (1:1). Tréner LFC Jürgen Klopp spravil sedem zmien v základnej zostave oproti stretnutiu v Dortmunde, jeho zverenci sa mu za šancu odvďačili dobrým výsledkom a kormidelník tímu z Anfieldu nešetril slovami chvály.

"Stoke už druhý raz proti nám zmenilo taktiku počas zápasu. V semifinále Ligového pohára v prvom polčase hrali futbal, po zmene strán vtedy trochu prispôsobili štýl hry. U nás to bol zasa festival nakopávaných lôpt. Ak vezmeme do úvahy vietor a Petra Croucha (telesná výška 200,6 cm, pozn.), bolo jasné, že to bude náročné, ale skúsenosti Kola Tourého a Martina Škrtela rozhodli v náš prospech," citovala agentúra PA Kloppa, ktorý dodal: "Bolo to skvelé vystúpenie tímu, ktorý nikdy spolu nehral v takomto zložení. Očakával som, že budeme mať väčšie problémy. Veril som, že naša zostava môže byť víťazná, ale nečakal som takýto priebeh."

Liverpoolu patrí so 48 bodmi ôsme miesto v tabuľke Premier League a má päťbodové manko na piaty Manchester United, ktorý odohral o zápas viac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies