Škrtel je v FC Liverpool už sedem rokov: Je mi cťou obliekať si tento dres

NETKY.SK • 12 Január 2015, 14:16 • 2 min
Škrtel je v FC Liverpool už sedem rokov: Je mi cťou obliekať si tento dres

LIVERPOOL - Slovenský obranca Martin Škrtel v nedeľu 11. januára oslávil siedme výročie svojho príchodu do anglického futbalového klubu FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný z Ráztočna pochádzajúci handlovský rodák (nar. 15. decembra 1984) prišiel na Anfield zo Zenitu Petrohrad v roku 2008, v tom čase bol najdrahším zadákom v histórii "The Reds". Zostavovatelia na webe xtra.liverpoolfc.com vybrali a fotograficky evokovali najlepších sedem gólov slovenského stopéra. Na prvé miesto zaradili jeho hlavičkový druhý presný zásah do siete Arsenalu Londýn z 8. februára 2014. Liverpool vtedy zvíťazil 5:1, Škrtel skóroval v 1. a 10. minúte.

 

 

 

 

 

"Liverpool je v mojom srdci. Je mi cťou obliekať si tento dres už sedem rokov. Zažil som skvelé momenty a som rád, že môžem byť súčasťou tohto klubu," citoval Martina Škrtela portál Liverpool Echo. 

 

V sobotu odohral kapitán slovenskej reprezentácie plných 90 min pri ligovej výhre LFC na trávniku Sunderlandu 1:0. "Bol to pomerne vyrovnaný zápas. Zo všetkého najdôležitejšie je, že sme nedostali gól a máme všetky tri body. Víťazstvo bolo pre nás veľmi dôležité a psychicky nám určite pomôže. Uspeli sme v druhom stretnutí po sebe a dúfam, že nás to opäť nakopne," zhodnotil sobotňajší duel na svojej oficiálnej internetovej stránke Martin Škrtel. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies