Školy sa budú modernizoať, metodické centrum obstaráva nové technológie

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 11:30 • 2 min
Školy sa budú modernizoať, metodické centrum obstaráva nové technológie

BRATISLAVA - Metodicko-pedagogické centrum obstaráva informačno-komunikačné technológie pre modernizáciu infraštruktúry škôl. Predpokladaná hodnota zákazky je 12 890 000 eur.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z oznámenia, ktoré zverejnil vestník verejného obstarávania. Výsledkom obstarávania bude rámcová dohoda s jedným uchádzačom na 12 mesiacov. Organizácia ministerstva školstva chce obstarať tablety, WiFi Routery, nabíjacie vozíky pre tablety, interaktívne LCD monitory, notebooky pre učiteľov a tiež software pre manažment tabletov.

 

Software by mal umožniť učiteľovi zdieľať svoju obrazovku žiakom, distribuovať výučbový obsah na všetky tablety žiakov, kontrolovať obrazovky tabletov žiakov či riadiť, aké aplikácie môžu žiaci počas hodiny používať. Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť v obstarávaní je do 31. augusta do 9:00.


Metodicko-pedagogické centrum je rozpočtovou organizáciou ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu. Činnosť organizácie je zameraná na metodickú činnosť a na ďalšie vzdelávanie pedagogických a nepedagogických zamestnancov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies