Skokan: Slovan je moja srdcovka

NETKY.SK • 5 August 2015, 10:38 • 2 min
Skokan: Slovan je moja srdcovka

BRATISLAVA - Hokejový útočník Dávid Skokan má šancu po trojročnej pauze sa prebojovať do zostavy Slovana Bratislava.

slovakia

left justify in out

Kým v minulosti hral 26-ročný popradský odchovanec v extralige, v prípade terajšieho úspechu by si vyskúšal Kontinentálnu hokejovú ligu (KHL). Po odchode zo Slovana hral v rodnom Poprade, neskôr v Česku za Slaviu Praha a Hradec Králové. "Obrazne by som povedal, že sa tu nič nezmenilo. Stále je to super. Do Slovana som sa veľmi tešil, tento klub je moja srdcovka a prišiel som zabojovať o šancu hrať KHL. Dúfam, že sa mi to podarí, aj keď momentálne ako štvrtý útok nehráme veľa, budem sa snažiť ukázať, že na to mám," povedal D. Skokan po utorkovom prípravnom zápase proti Komete Brno pre oficiálny web Slovana.

 

Okrem hokejových starostí má účastník MS 2014 viac povinností doma. V polovici júla sa totiž stal otcom druhej dcérky. "Je to ťažké, pretože manželke by bolo určite treba pomôcť, ale taký je hokejový život a niekto musí aj zarábať peniažky. Manželka je teraz sama na dve dievčatká, ktoré máme, ale ona je šikovná. A pomôžu jej moji aj jej rodičia či súrodenci. Zvládneme to," dodal D. Skokan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies