FOTO VNÚTRI Sklovská má po operácii bedrového kĺbu celebritnú rehabilitačnú pomocníčku! Kto ju dostáva opäť do formy?

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 14:49 • 2 min
FOTO VNÚTRI Sklovská má po operácii bedrového kĺbu celebritnú rehabilitačnú pomocníčku! Kto ju dostáva opäť do formy?

Speváčka Sisa Lelkes Sklovská začiatkom roka absolvovala náročnú operáciu vo Viedni. Trpela totiž obrovskými bolesťami bedrového kĺbu.

slovakia

left justify in out

Sisa Lelkes Sklovská skončila na operačnom stole. V polovici februára jej v rakúskej nemocnici po druhýkrát menili bedrový kĺb. Operáciu zvládka bez narkózy, iba v lokálnej anestéze. Temperamentnú speváčku síce nejaký čas sprevádzala na akciách barla, no teraz už funguje bez nej. Rekonvalescencia prebieha v najväčšom poriadku, keďže sa počas Bratislavských módnych dní prechádzala po móle bez najmenších problémov. 

 

Už niekoľko týždňov však navštevuje aj známe fitnescentrum Zory Czoborovej, kde cvičí spolu s ďalšími klientkami bývalej fitnesky. „Chodím dvakrát do týždňa a cvičím so skupinkou ľudí a tiež za pomoci Zorice. Musím povedať, že je to úžasné a cítim sa omnoho lepšie,“ priznala nám speváčka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies