Škandál s Kollárovými fotkami pokračuje: S mafiánom Piťom bol ešte jeden známy človek

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 14:44 • 2 min
Škandál s Kollárovými fotkami pokračuje: S mafiánom Piťom bol ešte jeden známy človek

BRATISLAVA - Fotografie s Jurajom Ondrejčákom, ktoré minulý týždeň rozposlal do médií anonym, vznikli náhodne a náhodné bolo aj stretnutie. Povedal to líder hnutia Sme rodina - Boris Kollár na margo dvoch záberov z Kuby údajne z roku 2006, kde je Kollár s už odsúdeným Jurajom Ondrejčákom alias Piťom a s ďalšími členmi skupiny.

slovakia

left justify in out

Uznáva, že stretnutie na Kube s Ondrejčákom bola veľká náhoda, považuje to však za normálnu vec. Priznal, že sa s Ondrejčákom pozná, nepovažuje ho však sa svojho kamaráta. "Fotilo sa, tak sme sa odfotili. Ja som nevedel, že on je známy mafián. Ale je mi to úplne jedno. Odfotil som sa s hocikým," povedal.

 

Fotografie však neboli zobrazené celé. Na originálnej fotografii je odrezaná jedna osoba. Veľkým prekvapením je, že na fotografii je zobrazený v dobrej nálade bývalý prešovský primátor Pavel Hagyari. Zaujímavé je aj jeho vysvetlenie, ktoré je dosť podobné vysvetleniu Borisa Kollára.

 

„Na Kube som bol s pánom Kollárom. Biznis trip, čiastočne dovolenka, vtedy moja právna firma pracovala pre Funko, boli sme tam traja (priateľka pána Kollára), mali sme tam niekoľko biznis stretnutí a bývali sme u inžiniera Flogla (žil na Kube a poznal pomery),“ povedal pre Nový Čas Hagyari. Tvrdí, že tiež sa stretli na slovenskej ambasáde, čo sa týka podmienok biznisu. Okrem Havany strávili nejaký čas aj na Verdadere.

 

„Na Kube sme stretli skupinu Slovákov (ja som ich vtedy nepoznal), najmä Borisov priateľ z detstva pán Rajecký,“ dodal expolitik. Leteli tam aj naspäť vraj len s Kollárom a jeho priateľkou. Rajecký povedal povedal, že leteli cez Prahu, kde sa k nim pripojil aj Ondrejčák. „Nebola to žiadna obchodná cesta, ako tvrdí Hagyari, a na ambasáde, ako tvrdí, sme boli aj my. On nás tam zobral, lebo tam niekoho poznal, takú babu čo tam pracovala,“ skonštatoval Rajecký, ktorý zároveň vyzýva Kollára na detektor lži. Kollár už považuje tému za uzavretú. K Hagyarimu sa včera vyjadrovať nechcel.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies