Škandál: Britská polícia natáčala z vrtuľníka nahé ženy i sex

NETKY.SK • 19 Júl 2017, 13:08 • 2 min
Škandál: Britská polícia natáčala z vrtuľníka nahé ženy i sex

LONDÝN – Posádka policajného vrtuľníka v Británii neoprávnene dokumentovala nahých ľudí pri kúpaní, nudistov pri opaľovaní a dokonca sa jej podarilo zachytiť milenecký pár pri sexe.

slovakia

left justify in out

Súdu v severoanglickom Shelfielde to podľa serveru BBC povedali zástupcovia obžaloby. Policajti čelia obvineniu zo zneužívania úradu. Súdny proces by mal trvať maximálne tri týždne.

 

Príslušníci polície grófstva South Yorkshire Matthew Lucas a Lee Walls, rovnako ako piloti Matthew Loosemore a Malcolm Reeves obvinenia vznesené voči nim odmietli.

 

Pričom sa bývalý policajt Adrian Pogmore už skôr k činom priznal. Policajná kamera zachytila okrem iného dvoch nudistov v kempe v roku 2008, matku s dcérami pri opaľovaní bez plaviek v roku 2007 a pár oddávajúci sa sexu na svojej záhrade v roku 2008, oznámila obžaloba súdu.

 

Na záberoch údajne žena dokonca v jednej chvíli na vrtuľník máva. Žalobca Richard Wright poznamenal, že verejnosť má právo očakávať, že policajné vrtuľníky sú používané na zaistenie bezpečnosti obcí, nie k natáčaniu pohlavných aktov zo vzduchu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies