Skalica sa dohodla na ročnej zmluve s Jurajom Juríkom

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 16:00 • 2 min
Skalica sa dohodla na ročnej zmluve s Jurajom Juríkom

SKALICA - Extraligový klub HK 36 Skalica sa dohodol na ročnej zmluve s Jurajom Juríkom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný útočník pôsobil v Skalici už v rokoch 2010-2013, keď v jej farbách odohral 161 zápasov a nazbieral 29 bodov (14+15). Uplynulú sezónu strávil v Prostějove, kde v 59 dueloch nazbieral 43 bodov (18+25), čím sa pričinil o postup klubu do druhej najvyššej súťaže.
     

"Po troch rokoch tu sme sa s vedením nedohodli na pokračovaní, tak som musel hľadať inú cestu... Prečo som sa vrátil? Myslím si, že som zažil dosť úspešnú sezónu, postúpili sme s Prostějovom, vytvoril sa tam tím, ktorý má veľké ambície, no bohužiaľ, po sezóne mi bolo oznámené, že so mnou už ďalej nerátajú. Následne sa ozvala Skalica. Kontaktoval ma manažér, predtým som na túto tému debatoval s asistentom Mišom Ružičkom, načrtol mi, ako by to tu malo fungovať a keďže si stále myslím, že som 'mladý' hráč, tak je pre mňa vidina hrať viac, ako vidina peňazí. Navyše, Skalica je moje rodné mesto a mám k nej vzťah. Dá sa povedať, že sme sa dohodli celkom rýchlo," uviedol hráč pre oficiálnu stránku klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies