Sia už nahrala nový album This Is Acting

NETKY.SK • 18 Február 2015, 09:33 • 2 min
Sia už nahrala nový album This Is Acting

CANBERRA - Austrálska speváčka Sia v rozhovore pre magazín NME prezradila, že už nahrala siedmu štúdiovku, ktorú nazvala This Is Acting. Tridsaťdeväťročná rodáčka z Adelaide taktiež uviedla, že minuloročný album 1000 Forms Of Fear vydala iba preto, aby naplnila podmienky zmluvy s vydavateľstvom.

slovakia

left justify in out

"Album 1000 Forms Of Fear som v podstate vydala, aby som sa uvoľnila z kontraktu. Mojím plánom bolo písať piesne pre iných interpretov, ale zmluvu som mala podpísanú ako interpretka, takže som musela vydať ešte jeden album. Nechcela som sa stať slávnou, takže som si nechala všetky skladby, ktoré som chcela, a pri nahrávaní som si to užívala. Úspech tohto albumu ma však nakopol k tomu, aby som nahrala ďalšie piesne. Som superproduktívna, už mám na vydanie pripravený ďalší album, pričom ide o popovejšie skladby. Nazvala som ho This Is Acting, pretože sú to piesne, ktoré som písala pre iných ľudí, čiže je to akoby som hrala divadlo," vysvetlila speváčka.


Sia Kate Isobelle Furler má na konte šesť štúdiových albumov - OnlySee (1997), Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010) a spomínaný 1000 Forms Of Fear (2014). Speváčka často spolupracuje s ďalšími interpretmi. S Davidom Guettom sa podieľala na skladbe Titanium a s rapperom Flo Ridom zas na piesni Wild Ones. Napísala tiež niekoľko skladieb pre americkú speváčku Christinu Aguileru alebo hit Diamonds barbadoskej speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom. V auguste 2014 sa vydala za filmára Erika Andersa Langa.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies