Shlemenenko podal po prehre s Mousasim oficiálny protest, nepozdáva sa mu verdikt rozhodcov

NETKY.SK • 31 Október 2017, 14:05 • 2 min
Shlemenenko podal po prehre s Mousasim oficiálny protest, nepozdáva sa mu verdikt rozhodcov

BRATISLAVA - Očakávaný zápas medzi Gegardom Mousasim a Alexandrom Shlemenenkom minulý víkend v kategórii Bellator 185 skončil víťazstvom Mousasiho, ale podľa Shlemenenka to určite nebolo jednoznačné víťazstvo. Bezprostredne po zápase podal protest proti rozhodnutiu rozhodcov a žiada, aby sa zápas znova obodoval alebo aby sa aspoň sa výsledok zmenil na "no contest".

slovakia

left justify in out

Alexey Zhernakov, manažér Shlemenenka uviedol: "Podľa mňa tento zápas mohol znamenať prevrat v kariére. Alex spravil dosť preto aby vyšiel zo zápasu víťazne. Potrebujeme toto víťazstvo, videli sme, že bol jednoznačne lepší ako Gegard, výsledok 29-28 od všetkých rozhodcov je neprijateľný." Mousasiho manažér sa zatiaľ oficiálne k situácií nevyjadril.

 

Zhernakov priznal, že Mousasi jeho zverenca dokonca prinútil k rezignácii už v prvom kole. V ďalšom priebehu už prevahu získal Shlemenenko, tretie kolo už vyhral hladko 10-8. Ale rozhodcovia to podľa všetkého videli inak. Zaujímavosťou je, že jeden z arbitrov už mal v minulosti podobné problémy s bodovaním. Bol to Derek Cleary, ktorý rozhodoval na UFC 112 zápas BJ Pen vs Frankie Edgar, jeho rozhodnutia sa vtedy viacerým nepozdávali.

 

Ako povedal Zhernakov bol to zápas ktorý mohol spôsobiť prevrat v kariére oboch zápasníkov, nakoľko to bol zápas potenciálnych vyzývateľov v strednej váhe. Shlemenenko ale po prehre z vyzývateľskej pozície vypadol a Mousasi je na pár mesiacov mimo kvôli zlomenine na tvárovej kosti. Uvidíme teda či bude mať protest aj nejakú váhu, a či sa na základe toho bude meniť výsledok kontroverzného duelu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies