Známa bežkyňa v balerínkach zrejme na istý čas dobehala!

NETKY.SK • 12 August 2021, 06:37 • 2 min
Známa bežkyňa v balerínkach zrejme na istý čas dobehala!

Dievčatko z osady pri Moldave nad Bodvou, Annamária Horváthová, ktorá len nedávno vyhrala celoštátne preteky, opäť prekvapila celé Slovensko. Všetci si ju pamätajú ako malú bežkyňu v balerínkach.

slovakia

left justify in out

Jej tréner Norbert Pecze trvdil, že by to mohla dotiahnuť ďaleko. Mladé dievča si to však skomplikovalo. Annamária vyhrala pred dvoma rokmi svoje prvé preteky v obyčajných balerínkach.

 

img

 

Súvisiaci článok: Dievčatko, ktoré vyhralo bežecké preteky v balerínach zožalo ďalší úspech

 

Vyburcovala poitikov aj Slovensko, aby jej pomohli. Andrej Danko, či bývalý prezident Kiska sa výrazne zaslúžili na pomoci tejto mladej dievčine.

 

Prečítajte si: Kiska daroval malej bežkyni v balerínkach tenisky. Danko tvrdí, že vybavil novú športovú halu

 

 

O dva roky neskôr vyhrala na majstrovstvách Slovenska, vybojovala zlato v behu na 1 500 metrov. Dnes je však situácia úplne iná. Annamária je tehotná. Len nedávno oslávila 16. narodeniny. Potvrdila, že je naozaj tehotná s priateľom, s ktorým sa stretávala 10 mesiacov. Zrejme však zostane na všetko sama. „Rozišli sme sa, má inú frajerku.“ 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona