She & Him vydajú album Christmas Party

NETKY.SK • 16 September 2016, 15:10 • 2 min
She & Him vydajú album Christmas Party

NEW YORK - Americké duo She & Him vydá 28. októbra album Christmas Party. Vianočná nahrávka ponúkne dvanásť skladieb, medzi ktorými budú aj piesne ako All I Want for Christmas Is You, Let It Snow, Christmas Memories alebo Run Run Rudolph.

slovakia

left justify in out

Na novinke spolupracovali Jenny Lewis, The Chapin Sisters a Steve Shelley, známy ako bubeník už nefungujúcej kapely Sonic Youth.


Pôjde už o druhý vianočný album skupiny, ktorá v roku 2011 ponúkla nahrávku A Very She & Him Christmas. Štúdiovka, na ktorú Zooey Deschanel a M. Ward zaradili skladby Rockin' Around the Christmas Tree, Sleigh Ride, I'll Be Home for Christmas alebo Silver Bells, sa v americkom rebríčku Billboard 200 umiestnila na dvanástej priečke.


Tridsaťšesťročná Deschanel a Matthew Stephen "M." Ward pôsobia na scéne ako She & Him od roku 2006. O dva roky neskôr vydali debutový album Volume One, po ktorom nasledovali štúdiovky Volume Two (2010), spomínaná A Very She & Him Christmas, Volume 3 (2013) a Classics (2014). Druhá menovaná nahrávka obsadila v americkom albumovom rebríčku Billboard 200 šieste miesto, čo je zároveň zatiaľ najväčší úspech formácie v tejto hitparáde. Dvojica nahrala aj skladbu So Long na soundtrack filmu Macko Pu (2011), ktorú nominovali na prestížnu cenu Grammy.

Tracklist albumu She & Him - Christmas Party:
01 All I Want for Christmas Is You
02 Let It Snow
03 Must Be Santa
04 Happy Holiday
05 Mele Kalikimaka
06 Christmas Memories
07 Run Run Rudolph
08 Winter Wonderland
09 The Coldest Night of the Year
10 A Marshmallow World
11 The Man with the Bag
12 Christmas Don't Be Late

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies