Shania Twain si nemyslí, že hviezdy sú prehnane sexi

NETKY.SK • 6 November 2013, 09:05 • 2 min
Shania Twain si nemyslí, že hviezdy sú prehnane sexi

OTTAWA - Kanadská speváčka Shania Twain si myslí, že popové hviezdy by nemali kritizovať za to, že sú sexi. Povedala to v rozhovore pre televíznu reláciu ET Canada.

slovakia

left justify in out

"Každý má svoje hranice a potom už je iba na divákovi, či sa mu to páči alebo nie," 48-ročná hviezda.

S kritikou za odhaľovanie tela sa pritom stretla aj sama Twain a to v časoch, keď vo videoklipoch nebolo príliš bežné veľa ukazovať. "Som so sebou spokojná. Neukazujem svoje brucho len tak na efekt alebo aby som niekomu spôsobila šok. Robím to preto, že mám svoje brucho rada," objasnila Kanaďanka. 

Country speváčka a skladateľka sa narodila 28. augusta 1965 ako Eilleen Regina Edwards. Je päťnásobnou držiteľkou hudobnej ceny Grammy. Na konte má štúdiové albumy Shania Twain (1993), The Woman In Me (1995), Come on Over (1997) a Up! (2002). Vydala tiež memoáre s názvom From This Moment On (2011). V roku 2001 ju organizácia PETA zvolila za prvú najsexi vegetariánku. Na celom svete dosiaľ predala viac ako 80 miliónov kópií albumov. Na konte má hity ako Party for two, Man! I feel like a woman, Forever and for always, I'm Gonna Getcha Good!, That Don't Impress Me Much, Ka-Ching! alebo You're Still The One. Rodáčka z Windsoru v Ontáriu v súčasnosti pracuje na novom albume, ktorý vraj bude veľmi osobný. Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies