Shane Carwin sa vracia, ale tentoraz to nebude UFC

NETKY.SK • 20 September 2016, 16:02 • 2 min
Shane Carwin sa vracia, ale tentoraz to nebude UFC

LOS ANGELES - Bývalý dočasný šampión ťažkej váhy UFC Shane Carwin sa na blogu mixedmartialarts.com vyjadril, že sa vracia do octagonu. A písal aj o tom, že to nebude v UFC.

slovakia

left justify in out

"Prezreli sme moju zmluvu, a rozprávali sme sa s Joeom Silvom a s tímom z UFC čo má na starosti právne veci. Spolu sme prišli na záver, že moju hodnotu a všetko čo môžem ešte dať ťažkej váhe odovzdám niekde inde."

 

Písal ešte o tom, že teraz je na voľnej nohe a bude čakať ponuky od ostatných organizácií MMA.

 

Carwin má za sebou skóre 12 výhier a 2 prehry. Stal sa známym s jeho obrovskými údermi a s brutálnymi knokautmi. Pred tým ako dostal šancu zápasiť o dočasný titul ťažkej váhy, ťahal šnúru 10 vyhratých zápasov po sebe. O dočasný titul zápasil na UFC 111 proti Frankovi Mirovi ktorého ako inak knokautoval v prvom kole. Prvýkrát prehral proti Brockovi Lesnarovi, keď zápasili o regulárny titul váhy. Prvé kolo mal prevahu Carwin, ale Lesnar jeho bomby ustál. V druhom kole sa Carwin unavil a Lesnar ho ukončil škrtením v druhej päťminútovke.  Po tomto zápase sme ho mohli vidieť ešte na UFC 131 kde prehral na body proti Juniorovi dos Santosovi. Tento zápas bol v roku 2011.

 

Carwin má 41 rokov, keď sa mu podarí dostať do formy tak od neho ešte určite uvidíme jeho bomby s ktorými sa stal známym. Patril k zápasníkom ktorého mali fanúšikovia radi kvôli jeho okulahodiacim ukončeniam zápasov. Je pravdepodobné, že naňho vyštartuje v poradí druhá najznámejšia organizácia Bellator FC.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies