Shakira v nedeľu opustila nemocnicu v Barcelone

NETKY.SK • 29 Január 2013, 08:20 • 2 min
Shakira v nedeľu opustila nemocnicu v Barcelone

Shakira v nedeľu opustila nemocnicu v Barcelone - Celebrity Kolumbijská speváčka Shakira v nedeľu opustila nemocnicu v Barcelona, v ktorej 22. januára priviedla na svet syna Milana.

slovakia

left justify in out

img

Kolumbijská speváčka Shakira v nedeľu opustila nemocnicu v Barcelona, v ktorej 22. januára priviedla na svet syna Milana. Zo zariadenia odchádzala spoločne s jeho otcom - španielskym futbalistom Gerardom Piquém. Obaja sa na prítomných fotografov usmievali. Svojho syna však ani jeden z dvojice nedržal v náručí, zrejme sa nachádzal v aute pestúnok. Pre Shakiru, ktorá údajne rodila cisárskym rezom, i jej o desať rokov mladšieho snúbenca, je to prvý potomok.

Obranca katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona sa s fanúšikmi pred pár dňami na sociálnej sieti Facebook podelil o fotografiu nožičiek syna, ktorý pri narodení vážil takmer 2900 gramov. Na internet sa tiež dostala fotografia, na ktorej Piqué drží detský dres FC Barcelona s menom Milan. Chlapček sa totiž rovnako ako jeho otec stal hneď po narodení členom tohto prestížneho futbalového klubu. Ako uviedli na sociálnych sieťach jeho rodičia, meno Milan "znamená v slovanských jazykoch drahý, milovaný a láskavý; v starorímskom jazyku zase horlivý a pracovitý; a v sanskrte je jeho význam zjednotenie". 

Tridsaťpäťročná kolumbijská speváčka potvrdila vzťah s 25-ročným Piquém v marci 2011. Prvé informácie o jej tehotenstve sa do médií dostali v druhej polovici júna 2012, no jej manažment ich nepotvrdil. Španielsky magazín QMD! v auguste zverejnil zábery dvojice z ulíc Barcelony, na ktorých bolo vidieť speváčkino zaguľacujúce sa bruško. Ešte predtým mexická webová stránka TVNotas.com.mx zverejnila fotografie, na ktorých spoločne vchádzajú na oddelenie pre budúce mamičky gynekologickej kliniky v Miami. Pár oficiálne potvrdil, že bude mať prvého potomka až v septembri. 

Shakira, celým menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll, odštartovala svoju kariéru v roku 1991 nahrávkou Magia, ktorá je však pre komerčný neúspech v súčasnosti považovaná iba za promoalbum. Oficiálnym debutom sa tak stal až album Pies Descalzos (1996), po ktorom nasledovali štúdiovky Dónde Están los Ladrones? (1998), Laundry Service (2001), Fijación Oral Vol. 1 (2005), Oral Fixation Vol. 2 (2005), She Wolf (2009) a Sale el Sol (2010). Okrem toho má na svojom konte aj štyri živé nahrávky a dve kompilácie. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Whenever, Wherever; Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz), Hips Don't Lie (feat. Wyclef Jean), Beautiful Liar (feat. Beyoncé) či Waka Waka (This Time for Africa). 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies