Šesť zo siedmich akcioviek Ministerstva zdravotníctva skončilo vlani v pluse

NETKY.SK • 3 Júl 2013, 14:34 • 2 min
Šesť zo siedmich akcioviek Ministerstva zdravotníctva skončilo vlani v pluse

BRATISLAVA - V roku 2012 vykonávalo svoju činnosť sedem akciových spoločností, v ktorých bolo ministerstvo zdravotníctva stopercentným akcionárom. V pluse podľa informácie, ktorú dnes vzala na vedomie vláda SR, skončilo šesť z nich.

slovakia

left justify in out

Záporný výsledok hospodárenia vyše pol milióna eur dosiahla akciová spoločnosť Letecká vojenská nemocnica. "Aj v tomto prípade však došlo k zlepšeniu výsledku hospodárenia oproti predchádzajúcemu účtovnému obdobiu," konštatuje rezort zdravotníctva.

Ministerstvo je v súčasnosti akcionárom Leteckej vojenskej nemocnice, Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb, Nemocnice Poprad, Spoločnosti pre zavedenie unitárneho systému verejného zdravotného poistenia, Stredoslovenského ústavu srdcových a cievnych chorôb, Východoslovenského onkologického ústavu, Východoslovenského ústavu srdcových a cievnych chorôb a Všeobecnej zdravotnej poisťovne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies