Sesar sa v Dunajskej Strede teší na plný štadión

NETKY.SK • 5 Február 2015, 17:53 • 2 min
Sesar sa v Dunajskej Strede teší na plný štadión

BRATISLAVA - Nová akvizícia slovenského futbalového tímu FC DAC 1904 Dunajská Streda Ivan Sesar sa teší na účinkovanie v mužstve zo Žitného ostrova, s ktorým podpísal zmluvu na 2,5 roka.

slovakia

left justify in out

"Videl som, že klub má veľké plány - nový štadión, nové tréningové centrum. To ma presvedčilo a dohodli sme sa. Možno o rok-dva sa mi naskytne možnosť ísť do kvalitnejšej súťaže, ale teraz chcem hrať čo najlepšie práve tu," citovala oficiálna internetová stránka FC DAC slová 25-ročného rodáka z Mostaru (nar. 29. augusta 1989), ktorý má radosť z veľkého záujmu fanúšikov: "Bol som príjemne prekvapený. Keď som prišiel na prvý rozhovor s vedením klubu, videl som na videu, aká výborná atmosféra tu vládne počas zápasov. Pre futbalistu je veľmi dôležité a potrebné cítiť podporu z hľadiska. Ak v zime a chlade príde päťdesiat, možno sto fanúšikov na prípravný súboj do Győru či Mattersburgu a vytrvalo povzbudzujú, tak je to výborné. Počul som, že aj na ligu chodia vo veľkom počte. Ak z takého malého mesta príde šesť alebo sedem tisíc ľudí, je to obdivuhodné percento. Už sa veľmi teším na prvý zápas, keď sa tento pekný štadión zaplní. Verím, že fanúšikovia prídu a zostanú s nami počas celej sezóny. Každý sa predsa cíti lepšie pred plnými tribúnami."

 

Bosniak s chorvátskym pasom a reprezentačnými skúsenosťami hral v doterajšej klubovej kariére za Široki Brijeg, NK Záhreb, slovinský FC Koper, Lokomotivu Záhreb, Sarajevo ako aj v tureckých kluboch Elazigspor a Akhisar Belediyespor. "Odohral som veľa ťažkých zápasov proti výborným hráčom a pred množstvom divákov. Počas môjho tureckého pôsobenia prišlo napríklad na Galatasaray šesťdesiattisíc ľudí. Hrali tam Drogba či Sneijder. Aj Besiktas, Fenerbahce, či Trabzonspor majú neskutočných fanúšikov. V drese Sarajeva sme v Európskej lige vyradili Levski Sofia, pritom Bulhari mali veľmi dobrý tím. V reprezentácii Bosny a Hercegoviny som nastúpil proti Garethovi Balovi, Balotellimu, Ramseymu. Aj teraz v Dunajskej Strede chcem podávať čo najlepšie výkony a pomôcť mužstvu," dodal Ivan Sesar, ktorý sa najlepšie cíti v strede záložnej formácie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies