Seničania sa cítia ako fackovací panák ligy

NETKY.SK • 11 Apríl 2015, 18:19 • 2 min
Seničania sa cítia ako fackovací panák ligy

SENICA - Futbalisti FK Senica sa cítia byť fackovacím panákom najvyššej slovenskej súťaže. Po piatkovom domácom zápase Fortuna ligy so Žilinou (1:2) zavládlo v kabíne Záhorákov hrobové ticho, v ktorom sa miešali smútok, hnev i slzy.

slovakia

left justify in out

Senica doma zakopla prvýkrát v tomto ročníku. Záhoráci cítili, že sporných momentov v prospech Žiliny bolo príliš. "Nebudeme vyplakávať, nebudeme poukazovať na to, čo mohlo byť a čo nebolo. To sme nikdy nerobili, ani robiť nebudeme. Narovinu však hovorím, že sa cítime byť trocha fackovacím panákom ligy," uviedol na klubovom webe FK Senica kapitán mužstva Tomáš Kóňa.


Seničania sa dožadovali dvoch pokutových kopov po zákroku na Majtána v prvom polčase a ruke Škriniara v druhom. Na opačnej strane hlavný arbiter Prešinský ukázal na biely bod po zákroku Šullu na Škriniara a Čmelík pokus premenil. "Neviem, čo k tomu mám povedať. Po zápase sa pýtam Škriniara, či som ho fauloval. Odpovedal mi len: 'Vieš, bolo to také...' Som si istý, že som sa ho rukami nedotkol, nejako na mňa padol. Neviem, čo si mám o tom myslieť. Penalty sa mohli kopať aj v náš prospech. Je nám z toho smutno a určite sa cítime byť ukrivdení, no vyhovárať sa na to nebudeme. Nie sme ten typ mužstva," uviedol po stretnutí podľa klubového webu Michal Šulla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies